Skidsemester i Branäs med familjen? - boka vår stuga!
 
 Hem
® Vår stuga
 Området
 Pistkarta
 Bokning

 Bokningsläge

 Bilder
 
 Väder

  Vår stuga - Aspen 7
Kontakt:
Katlen och Fredrik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt i backen


Vår stuga är en del i ett nybyggt parhus om 92 kvm mitt på Branäsbergets solsluttning endast 100 m från liften. På morgonen är det bara att sätta på sig skidorna och glida ut i backen. Skidområdet närmast stugan är perfekt för barnen som själva lätt hittar hem när dom blir hungriga. Närmaste backen, Björnbacken, har dessutom kvällsåkning varje dag.

När man kliver in i den rymliga hallen hänger man kläderna direkt i torkskåpet och sätter pjäxorna i  pjäxtorken. Golvvärmen gör att eventuella pölar snabbt torkar upp. En varm dusch och en sittning i bastun tinar alla frusna leder.
Storstugan har härligt högt i tak och ett fullutrustat kök. Här kan man laga något riktigt kulinariskt, värma något från frysen eller kanske bara koka lite varmkorv. När magen fått sitt och disken står i diskmaskinen kryper man upp i den mysiga skinnsoffan framför braskaminen. Det är här man avslutar dagen och kanske njuter av en riktigt bra DVD-film eller ett roligt spel och något gott att dricka.

Barnen smiter förmodligen upp på loftet där dom kan välja att vara lite ifred och kanske se Bolibompa i loftets TV-hörna. Loftet har ett sovrum för 3 och eget WC med dusch. Vi har själva små barn och har därför barnsäkrat trappan med grind.

Stugan är utrustad för två familjer med 9 fasta bäddar fördelat på 4 sovrum. Eftersom vi har små barn har vi en resesäng så att även den minsta får en egen vrå. I köket har vi en barnstol och vill ni ta med minstingen i backen kan ni låna barnpulkan eller bärstolen.
 

Copyright 2006 Fredrik Almyren   |  E-post: aspen7@almyren.se